Barcelona otti täyden pistepotin Katalonian illassa, kun Real Sociedad kaatui Camp Noulla lopulta luvuin 3-2.

Avausjakso oli – kuten olettaa saattaa – vain Barcelonan hallintaa. Isännät hallitsivat palloa, sekä pitivät baskeja puolustusasemissa. Lionel Messi ampui katalaanit johtoon vartin jälkeen komealla laukauksella boksin ulkopuolelta. Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin Messi teki Barcelonan toisen saatuaan pallon jalkaansa tyhjän maalin edessä.

Muutama minuutti ennen puoliaikaa Real Sociedadin Iñigo Martínez tasoitti ottelun komean yksilösuorituksen jälkeen. Muutama sekunti ennen puoliaikaa Paco Alcácer iski Barcelonan kolmannen maalin maalin edustalta. Ensimmäisen jakson lisäajalla Xabi Prieto pääsi kaventamaan maalin edustalta – ja samalla ampui ottelun viimeisen osuman.

Toisen jakson aikana baskeilla oli muutama potentiaalinen paikka tasoittaa ottelu, mutta heikko viimeistely piti Barcelonan johdossa lopulta päätösvihellykseen saakka.