Real Madrid kohtasi putoamisviivan huonommalla puolella olevan Sporting Gijónin El Molinónilla. Sarjakärki oli ennakkosuosikin asemasta huolimatta suurissa vaikeuksissa.

Real Madrid lepuutti ottelussa lukuisia pelaajia. Muun muassa Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ja Keylor Navas puuttuivat kokoonpanosta vain rotaation takia. Lepuutusten seurauksena avauskokoonpanossa oli vain kaksi samaa pelaaja, jotka aloittivat pelin Münchenissa keskiviikkona, eli Sergio Ramos ja Nacho.

Ottelua oli pelattu kolmetoista minuuttia, kun Duje Cop vei kotijoukkueen 1-0 yllätysjohtoon. Upean syötön maaliin tarjosi Migel Vesca, joku vippasi pallon kauniisti puolustuslinjan taakse. Cop viimeisteli taidokkaasti yhdellä kosketuksella suoraan ilmasta pallon ohi Kiko Casillan.

Vain muutama minuutti myöhemmin Real Madridin ottelun paras pelaaja Isco teki fantastisen maalin. Espanjalainen otti syötön 20 metrissä taidokkaasti haltuun. Tämän jälkeen seurasi kaksi taidokasta harhautusta ja tyylikäs vasemman jalan laukaus yläkulmaan.

Toisen puoliajan alussa Nacholla oli erinomainen paikka viedä vierailijat johtoon, mutta Sergio Alvarezin upea torjunta esti maalin. Tilanteesta olisi kuulunut tulla kulmapotku, mutta tuomari näytti maalipotkua. Seuraavasta hyökkäyksestä Sporting Gijón sai vapaapotkun, josta ensimmäisen maalin syöttänyt Vesga puski pallon takakulmaan ja Gijón oli taas johdossa.

Real Madrid oli jälleen ajautunut vaikeuksiin, mutta kuten tähänkin asti, joukkue näytti taistelutahtoaan.

Tunnin kohdalla hyvän ottelun pelannut Danilo antoi oikealta täydellisen keskityksen, jonka Àlvaro Morata viimeisteli tarkalla puskulla lukemiksi 2-2.

Tämän jälkeen, kuten niin monta kertaa aikaisemminkin Real Madrid pystyi kääntämään ottelun viimeisillä hetkillä itselleen. Vaihdosta kentälle tullut Marcelo syötti pelaajalle, joka ansaitsi kaikista Real Madridin pelaajista eniten voittomaalin. Iscolle. Espanjalainen laukoi varsinaisen peliajan viimeisillä sekunneilla matalan laukauksen vasempaan alakulmaan rangaistusalueen rajan tuntumasta.

Maalin myötä Sportin Gijónin tilanne putoamiskamppailussa vaikeutui entisestään.

Ottelu oli viimeinen sarjaottelu Real Madridille ennen ensi viikonlopun El Clasicóa.