Barcelonan sisällä kaikki ei ole hyvin juuri nyt.

Barcelona hävisi viime tiistaina heikon esityksen jälkeen Juventukselle maalein 0-3. Samalla Barcan haaveet Mestarien liigan välieristä kokivat ison kolauksen.

Paikalliset TV3 ja Catalunya Ràdio tietävät kertoa, että Barcelonan joukkue piti tappion jälkeen kriisipalaverin. Mediatietojen mukaan se oli lähinnä yksipuolista monologia, jossa Luis Enrique raivosi ja pelaajat olivat hiljaa. Niin ikään barcelonalaisen Mundo Deportivon tietojen mukaan Enriqueltä ei ole koskaan aiemmin Barcan peräsimessä nähty samanlaista hiustenkuivaajakäsittelyä.

Enriquen pääsanoma oli tiettävästi se, että pelaajien asenne ei ollut kohdallaan Juve-ottelussa – etenkään pelin ensimmäisellä puoliajalla. TV3:n mukaan Enrique kohdisti suurimman raivonsa Gerard Piquétä, Javier Mascheranoa ja Neymaria kohtaan.

Barcelona on viimeisen viikon sisään hävinnyt sekä Juventukselle Mestarien liigassa että Málagalle La Ligassa. Tappiot saattoivat sinetöidä se, ettei Barca voita tällä kaudella kumpaakaan kilpailua.

Tänä viikonloppuna Barca kohtaa La Ligassa Real Sociedadin. Ottelu pelataan Camp Noulla lauantaina klo 21.45 Suomen aikaa.