Real Madridin hyökkääjä Cristiano Ronaldo teki keskiviikkoiltana historiaa yltämällä ensimmäisenä pelaajana 100 maaliin Euroopan jalkapalloliiton (UEFA) alaisissa seurajoukkuekilpailuissa.

Ronaldo, 32, rikkoi merkittävän virstanpylvään, kun hän laukoi kaksi maalia Bayern Münchenin verkkoon Mestarien liigan puolivälierien 2–1-voittopelissä.

– Oli mahtava kunnia yltää 100 maaliin Euroopassa. Eilinen oli erityinen päivä, se oli erittäin tärkeä voitto, Ronaldo kertoi madridilaisseuran verkkosivuilla torstaina.

– Olen todella onnellinen. Haluan kiittää Real Madridia siitä, että olen saanut mahdollisuuden rakentaa loistavan uran tässä seurassa, ja haluan kiittää myös joukkuekavereitani. Monet kiitokset seuralle, joukkuekavereilleni ja faneille.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
🗞⚽️🌍 #RMUCL
Check out what the press had to say about our victory in Munich! 👇

#HalaMadrid

bit.ly/BayernRMPress

Ensimmäisen euromaalinsa Ronaldo teki Manchester Unitedin paidassa Debreceniä vastaan elokuussa 2005.

– Kun aloin tehdä maaleja Mestarien liigassa, en koskaan kuvitellut rikkovani tätä ennätystä. Minulle on kunnia saavuttaa näin vaikea lukema. Olen aivan innoissani, todella onnellinen, hehkutti Ronaldo.

Real Madrid tarrasi tiukasti kiinni välieräpaikkaan, mutta Ronaldon mukaan edessä on vielä paljon työtä.

– Meillä on hienoinen etulyöntiasema, ja toivon fanien tulevan taaksemme ja auttavan meitä, koska siitä tulee kova taistelu. Toivottavasti Real Madrid voittaa ja selviydymme välieriin.

Lähde: ESPN FC