Málaga otti sensaatiomaisen 2-0-voiton Barcelonasta viime viikonlopun La Liga -kierroksella. Sensaatiomainen se oli siksi, että Barca oli viimeksi hävinnyt La Rosaledalla vuonna 2003.

Pistemenetys saattoi olla Barcelonalle ratkaiseva La Ligan mestaruustaistoa ajatellen. Vielä katkeramman tappiosta teki se, että voittomaalin viimeisteli Barca-kasvatti Sandro Ramírez. Maalin tehtyään Sandro juhli osumaa näyttävästi – toisin kuin toinen Barca-kasvatti Munir El Haddadi aiemmin tällä kaudella.

Jalkapallon kirjoittamattomat säännöt pitävät sisällään sen, että vanhaa seuraa vastaan tehtyä osumaa ei yleensä juhlita. Sandron tuuletusta ei ilmeisesti katsottu kovin hyvällä Barca-leirissä, sillä Luis Suárez kävi puoliajalla muistuttamassa vanhaa joukkuekaveriaan tavoista.

– Älä koskaan unohda, kuka ruokki sinut, Suárez oli sanonut Sandron mukaan.

Sen verran vahvan muistijäljen Suárezin sanat jättivät, että Sandro pahoitteli elettään pelin jälkeen.

– Pyydän anteeksi, jos olen loukannut jotakuta. Pyydän anteeksi. En Barcelonan faneilta, vaan La Masian ihmisiltä, jotka antoivat minulle kaiken, Sandro sanoi.

21-vuotias Sandro siirtyi Barcelonasta Málagaan viime kesänä. Barcan edustusjoukkueessa hän pääsi pelaamaan yhteensä 32 kertaa. Málagassa pelejä on kertynyt jo 24.