Celta-kärki Giuseppe Rossi tunnetaan yhtenä epäonnisimmista jalkapalloilijoista loukkaantumisten suhteen. 30-vuotias entinen Italian maajoukkuekärki on kärsinyt uransa aikana kaksi kertaa vakavan polvivamman, joka on hidastanut huomattavasti hyökkääjän komeaa uraa.

Viime elokuun lopussa Celtaan lainalle Fiorentinasta saapunut Rossi oli viikko sitten maanantaina vigolaisten sankari, kun Rossi ampui hattutempun Las Palmasin verkkoon ja seura otti hyökkääjänsä maaleilla tärkeän voiton. Eilen Rossi kuitenkin loukkasi uudestaan polvensa, ja espanjalaismedioiden mukaan kyseessä saattaa olla samankaltainen vamma kuin aikaisemminkin.

Se merkkaisi sitä, että Rossi olisi poissa pelikentiltä pitkälle ensi kaudelle saakka. Vigolaistoimittajien mukaan Rossin polvivamma vaikuttaa pahalta. Tällä kaudella Rossi on onnistunut maalinteossa kuusi kertaa, vaikkei italialainen olekaan ollut missään nimessä ykkös- tai kakkosvaihtoehtokaan Celtan hyökkäykseen.

Kärki menee tänään tarkempiin tutkimuksiin.

Rossi on edustanut urallaan esimerkiksi Manchester Unitedia, mutta Espanjassa hyökkääjä muistetaan parhaiten ajastaan Villarrealin paidassa, jolloin Rossi oli yksi La Ligan vaarallisimmista hyökkääjistä.