Valencia kaatoi Mestallan torstai-illassa Celtan kierroksen päätösottelussa luvuin 3-2. Ottelussa nähtiin varsinaista dramatiikkaa – kuten Espanjassa onkin tapana.

Gustavo Cabral puski Celtan ansaittuun vierasjohtoon vartin kohdalla, mutta Dani Parejo tasoitti kamppailun hieman ennen puoliaikaa. Valencian parhaaksi maalintekijäksi noussut Munir El Haddadi nosti seuran johtoon toisen jakson puolivälissä. Celta näytti maalin jälkeen hyvinkin aneemiselta, eikä saanut luotua samankaltaisia maalipaikkoja – tosin syynä saattaa olla Valencian parantunut puolustuksen organisointi.

Celta sai kuitenkin rangaistuspotkun kymmenen minuuttia ennen loppua, eikä Iago Aspas erehtynyt yrityksessään, vaikka vastassa oli todennäköisesti maailman paras rangaistuspotkujen torjuja Diego Alves.

Mestalla näytti joutuvan pettymään jälleen. Tärkeä voitto oli karkaamassa kovaa vauhtia kädestä, kunnes 20-vuotias Carlos Soler räjäytti kotiyleisön massiivisiin tuuletuksiin komealla chippiosumallaan. Solerin voittomaalin arkkitehtinä voi pitää Enzo Péreziä, joka vapautti loistavalla syötöllä juoksunsa jälkeen Valencia-kasvatin maalintekoon.