Barcelonan kroatialaiskeskikenttäpelaaja Ivan Rakitić pelasi eilen mainion ottelun Sevillaa vastaan. Kymmenen minuuttia ennen kamppailun loppumista vaihtoon otettu Rakitić on pelannut viimeiset puolitoista kuukautta hyvin korkealla tasolla, ja se näkyy Barcelonan pelissä.

Myös Rakitićin kommentit näkyivät – nimittäin televisiokameroissa viikonloppuna, kun Barcelona pelasi Granadaa vastaan vieraissa. Rakitić sai keltaisen kortin toisella jaksolla, eikä sulattanut helposti tuomiota.

– Aiotko sinä antaa minulle kortin tuosta, Rakitić kysyi tuomarilta.

– Huor*npenikka, tiputte Segundaan! Kyllä, juuri sinne tiputte, keskikenttäpelaaja huuteli muutamaa sekuntia myöhemmin Granadassa pelaavalle Andreas Pereiralle.

Rakitić saattoi unohtaa Pereiran olevan Granadassa vain lainalla Manchester Unitedista, johon pelaaja palaa todennäköisesti kesällä.

Granada-luotsi Lucas Alcaraz kertoi viikonlopun ottelun jälkeen oman mielipiteensä asiasta.

– Suurien joukkueiden pelaajat voivat sanoa kentällä mitä tahansa ilman sanktiota.

Rakitić pyysi eilen huuteluitaan anteeksi Sevilla-ottelun jälkeen.

– Minulle annettiin keltainen kortti, jota en mielestäni ansainnut. Suutuin siitä hieman samalla tavalla kuin katufutaajat suuttuvat katupeleissä. Jos minun pitää pyytää sitä anteeksi, pyydän anteeksi – ei minulla ole ongelmia tehdä sitä. En halua suututtaa ketään.