Real Betisin kausi on ollut vaikea. Ennakko-odotuksiin nähden heikko alkukausi johti Gus Poyetin potkuihin ja korvaajaksi tullut Víctor Sánchez del Amo ei ole saanut kurssia käännettyä juurikaan.

Eilen Betis hävisi kotonaan Villarrealille, mutta suurimman mediahuomion vei Betisin kotiyleisö, joka vaati läpi ottelun Sánchezille potkuja. Betis on parhaillaan sarjassa neljästoista, mutta kolme takana olevaa joukkuetta ovat pelanneet ottelun vähemmän ja ovat vain muutaman pisteen päässä sevillalaisista.

Varsinkin kamppailun loppuminuutit olivat Sánchezille karmaisevaa kuunneltavaa, kun koko yleisö lauloi yhteen ääneen potkuvaatimuksiaan. Betis on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain kaksi.

– Se on normaalia tässä tilanteessa, että kannattajat osoittavat mieltään katsomoissa, Sánchez sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Meidän pitää vain ja ainoastaan työskennellä, jotta voimme aiheuttaa ilon tunteita seuralle ja kannattajillemme. Vielä on kahdeksan kierrosta jäljellä, ja emme voi todellakaan olla tyytyväisiä tuloksiin, mutta aikaa on vielä ja meidän pitää käyttää se hyväksi. Asenteemme on oikeanlainen.

Betis kohtaa seuraavaksi Las Palmasin vieraskentällä.