Celta voitti kierroksen päätosottelussa Balaídosilla Las Palmasin lopulta varsin helposti luvuin 3-1. Isäntien sankarina toimi hattutempun tehnyt Giuseppe Rossi.

Hattutemppu oli italialaiskärjen ensimmäinen La Ligassa, vaikka otteluita on takana jo 170. Loistokamppailun pelannut Rossi teki kaksi maalia avausjaksolla varsin aneemista Las Palmasia vastaan, joka oli läpi ottelun alakynnessä. Se tosin tuskin lienee suuri yllätys, koska Las Palmasin vieraspelivire on ollut jo pidemmän aikaa välttävä.

Tosin Las Palmasilla kävi varsin kyseenalainen tuuri, sillä tuomari hylkäsi David Simónin kavennusmaalin paitsiona juuri ennen Rossin toista osumaa. Simón ei ollut tilanteessa missään nimessä paitsiossa, ja se aiheuttikin purnaamista vierasleirissä.

Toisen jakson alussa Rossi täydensi hattutemppunsa komealla osumalla, mutta Las Palmas onnistui kaventamaan kymmenen minuuttia ennen loppua Pedro Bigasin kauniilla saksipotkumaalilla.

Celta nousi voittonsa myötä kuuden pisteen päähän europaikoista, mutta vigolaisilla on muita yksi ottelu vähemmän pelattuna. Las Palmas jatkaa sen sijaan heikosti alkanutta vuottaan ja jäi entistä kauemmaksi Celtasta. Valencia hengittää niskaan kahden pisteen päässä, joten Quique Setiénin miehistön on saatava kaunis pelityyli näkymään myös sarjataulukossa.