Deportivo Alavés kohtaa sunnuntai-iltapäivänä vieraskentällä Real Madridin klo 17.15 alkaen. Jos jollain on tilaisuus seurata tätä peliä – tai mitä tahansa Alavésin ottelua – paikan päällä jo hyvissä ajoin ennen alkuvihellystä, kannattaa kiinnittää huomiota Alavésin Daniel Torresiin ja tämän erikoisiin valmistautumisrituaaleihin.

Reilu tunti ennen jokaista ottelua Kolumbian maajoukkuemies riisuu kentän laidalla sandaalinsa ja astelee nurmelle avojaloin. Mukanaan Torresilla on aina kännykkä. Kuka mahtaa olla langan päässä?

AS tietää kertoa, että Torresin ottelurituaaleihin kuuluu kiinteästi puhelu kolumbialaiselle Sandra Merinolle. Merino toimi Torresin entisen seuran Independienten ”hengellisenä avustajana”, ja kolumbialainen halusi jatkaa yhteistyötä sen jälkeenkin, kun hän siirtyi viime kesänä ensimmäistä kertaa urallaan Eurooppaan pelaamaan.

27-vuotias Torres on kertonut aiemmin alkoholiongelmistaan ja sanonut juoneensa ajoittain jopa kaksi pulloa viskiä treenejä tai pelejä edeltäneenä yönä. Pyristeltyään ongelmasta irti keskikenttäpelaaja tukeutuu edelleen uskonnollisen gurunsa Merinon apuun, ja rukoilee aina tämän kanssa ennen otteluita ”pahojen henkien karkottamiseksi”.