Argentiinan jalkapalloliiton varapresidentti Daniel Angelici kiisti eilen Argentiinan olleen yhteydessä Sevillaa luotsaavaan Jorge Sampaoliin. Argentiinalaismedia väittää maan etsivän uutta maajoukkuevalmentajaa Edgardo Bauzan tilalle, jonka alaisuudessa viimeinen vuosi on sujunut vähintäänkin kyseenalaisesti.

Boca Juniorsin seurapresidenttinäkin toimiva Angelici kommentoi asiaa Radio Guëmesille.

– Minulla on mahtavat välit Sevillan seurapresidentti José Castroon ja seuran muuhun johtokuntaan, eikä huhu pidä paikkaansa millään tavalla. En ole puhunut heidän tai Sampaolin kanssa mihinkään valmennusasiaan liittyvistä asioista.

Argentiinan MM-karsinnat ovat olleet täysi pannukakku ainakin pelillisesti – myös tuloksellisestikin. Toissa päivänä karsintalohkon häntäpäässä oleva Bolivia voitti kotonaan Argentiinan ja sysäsi maajoukkueen karsintalohkon viidenneksi. Vain kahden pisteen päässä niskaan hengittää Ecuador. Neljä parasta menee suoraan kisoihin ja viides karsii.

Angelicin kommenteista voi rivien välistä ymmärtää joka tapauksessa sen, että Bauzan tulevaisuus maajoukkueluotsina on epävarmaa.

– En voi sanoa valmentajatilanteesta mitään varmaa. Tänään Bauza on valmentaja, mutta asiat voivat muuttua, kun keskustelemme johtokunnan kanssa, Angelici totesi.