Sevilla julkaisi verkkosivuillaan juuri tiedotteen, jossa seura kertoi Monchin jättävän roolinsa urheilutoimenjohtajana välittömästi.

Monchi on toiminut Sevillan urheilutoimenjohtajana jopa 17 vuotta. 48-vuotias sevillalainen tunnetaan yhtenä maailman parhaista urheilutoimenjohtajista. Monchi on tehnyt vuosien saatossa huimasti voittoa pelaajamyynneillään, mutta monet muistavat miehen parhaiten nimenomaan nuorien lupauksen hankkimisesta ja heidän myymisestä eteenpäin suurella voitolla.

Seuralegendan roolia kantava herrasmies halusi jättää Sevillan jo viime kesänä, mutta seura ei suostunut Monchin eroanomukseen ja siitä lähtien huhut ovat jatkuvasti vieneet Monchia ulos Sevillasta. Miehen mukaan hän haluaa vaihtaa maita ja maisemia, sekä etsiä itselleen uusia haasteita uudesta pääsarjasta.

Monchin uusi osoite on hyvin todennäköisesti Roma, vaikka myös Real Madridin tiedettiin olevan kiinnostunut. Sevillan seurapresidentti José Castro ja Monchi pitävät huomenna aamupäivästä tiedotustilaisuuden Ramón Sánchez Pizjuánilla.