Real Madridissa pelaava Marco Asensio on vaikean paikan edessä. Real Madridin valmentaja Zinédine Zidane ylistää miestä jatkuvasti ja tahtoisi tämän jäävän seuraan, mutta samaan aikaan hänen vastuu on jäänyt koko ajan vähäisemmäksi.

Kilpailutilanne joukkueessa on todella kova, mutta Asensio on käyttänyt mahdollisuutensa hyvin. Kaikki kilpailut mukaan lukien 21-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut 25 ottelua ja tehnyt näissä kahdeksan maalia.

Kahdeksassa ensimmäisessä tämän kauden La Ligan ottelussa Asensio pelasi kaikissa paitsi yhdessä pelissä. Sama lukema viimeisestä kahdeksasta ottelusta on kuusi. Osa tästä selittyy Realia alkukaudesta piinanneilla loukkaantumisilla, mutta ei kaikki. Tämän vuoden puolella espanjalainen on saanut selvästi alkukautta vähemmän luottoa.

Aiemmin tällä kaudella muun muassa Arsenalin, Manchester Unitedin ja Chelsean on kerrottu olevan kiinostuneita hankkimaan Asensio riveihinsä. Italialaisen Tuttosportin mukaan nyt myös Juventus tulisi jonon jatkeeksi, sillä seura on asettanut espanjalaisen yhdeksi kesän siirtoikkunan päätavoitteikseen.

Kesällä Real Madridin ja Asension tulee miettiä tarkkaan, mikä on osapuolien kannalta paras ratkaisu. Tuleeko hänet pitää joukkueessa, lainata jonnekin isomman vastuun perässä vai esimerkiksi Àlvaro Moratan tavalla myydä pois, mutta sisällyttää siirtoon takaisinosto-optio.