Sergio Ramosin mukaan portit ovat auki Kylian Mbappen siirrolle Real Madridiin. 18-vuotias AS Monacon ranskalaishyökkääjä on herättänyt useamman suurseuran kiinnostuksen tehtyään tällä kaudella kaikissa kilpailuissa hulppeat 19 maalia.

Realin lisäksi Mbappe on yhdistetty Barcelonaan ja Manchester Unitediin. Los Blancos -kapteeni Ramos toivottaisi ranskalaisen tervetulleeksi Madridiin.

– Real Madridin portit ovat aina auki parhaille pelaajille. Jos Mbappe tulet Madridiin, toivotamme sinut tervetulleeksi samalla tavalla kuin aina uusien pelaajien kanssa, Ramos kommentoi Sky Sportsille.

Mbappelle on toistaiseksi vaikea löytää paikkaa Realista. Gareth Bale, Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema muodostavat edelleen tehokkaan hyökkäystrion. Ranskalaisen tulo voisi olla tätä kolmikkoa kohtaan epäkunnioittavaa.

– Tällä hetkellä on epäkunnioittavaa joukkueessa jo olevia kohtaan puhua muista, jotka eivät vielä ole ryhmässä, Ramos lisäsi.

Mbappen sopimus Monacon kanssa kestää vuoteen 2019 saakka. Nähtäväksi jää, jatkaako hyökkääjä seurassa sen loppuun saakka.