Real Sociedadissa kerrassaan loistavaa työtä tehnyt Eusebio Sacristán ei hyväksyisi Barcelonan tarjousta, jos katalaanit pyytäisivät entistä pelaajaansa seuran uudeksi päävalmentajaksi.

Seitsemän vuotta urallaan Barcelonan edustusmiehistössä pelannut 52-vuotias Sacristán on myös valmentanut seuran reservejä, mutta ei kaipaa takaisin Kataloniaan. Luotsi puhui asiasta AS:n haastattelussa.

– Tietenkin olen otettu, kun kuulen huhuja, joissa minua viedään Barcelonaan. En kuitenkaan kiinnitä niihin minkäänlaista huomiota päivittäisessä työssä, koska haluan kunnioittaa seuraani, joka luotti minuun. Valmennettuani neljä vuotta Barcelona B:tä kukaan siellä ei luottanut minuun, eikä minua ajateltu ykkösjoukkueen luotsina.

– Barcelona ei ole soittanut minulle valmennusasioihin liittyen, ja kieltäydyn jos he pyytäisivät minua valmentajakseen. Sanoisin ei, ja olen sataprosenttisen varma siitä, koska minulla ei ole siitä mitään epäselvyyttä. On vaikeaa sanoa mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan, mutta en näe itseäni valmentamassa Barcelonaa. Haluan keskittyä vain ja ainoastaan Real Sociedadiin.