Ranska isännöi illalla Pariisissa Espanjaa ystävyysottelussa.

Isäntien paidassa pelaa useita Espanjassa ammattiaan harjoittavia pelaajia. Heistä yksi on Atléticon Kévin Gameiro, joka on ranskalaismedioiden mukaan illalla avauskokoonpanossa. Toukokuussa 30 vuotta täyttävä Gameiro puhui Le Parisienin haastattelussa paluustaan maajoukkueeseen ja Espanjasta.

– Olen onnellinen jatkuvuudesta. Didier Deschamps on soittanut minulle kauden alusta lähtien ja pyytänyt minua mukaan koko ajan. Minulle on valtava kunnia olla osa tätä ryhmää ja tietenkin haluan pysyä täällä niin kauan kuin mahdollista. Olin yli neljä vuotta poissa maajoukkueessa, eikä minulle soiteltu koskaan – se oli vaikeaa aikaa henkilökohtaisesti. Silloin keskityin enemmän perhe-elämääni ja seurajoukkuetoimintaan, Gameiro totesi.

– Mielestäni Espanjan maajoukkueen aikakausi hallitsevana maajoukkueena on päättynyt. Heidän pitää uusia joukkuettaan ja siinä kestää. Tosin menettäessä Xavin ja Xabi Alonson kaltaisia pelaajia on normaalia, että tulee suvantovaihe. Espanjan pitää kehittää hieman pelitapaansa uudemmaksi. Heillä on kuitenkin valtavasti maailmanluokan pelaajia käytössään.

Ranskan ja Espanjan välinen ottelu alkaa Stade de Francella 21.45 Suomen aikaa.