Real Madridin maalivahtitilanne on puhuttanut jo yli vuoden. Tulisiko Keylor Navasin jatkaa joukkueen ykkösmaalivahtina, on aiheen pääkysymys.

Costaricalainen ei ollut Madridiin saapuessaan kaikista mediaseksikkäin maalivahti, millä nyt vain on hieman vaikutusta Real Madridissa. Siitä asti, kun hän nousi joukkueensa selkeäksi ykkösvahdiksi, on ollut käynnissä siirtohuhuja. Esimerkiksi Manchester Unitedin David De Gea ja Chelsean Thibaut Courtois, ovat olleet esillä madridilaisjoukkueen maalivahtitilanteesta puhuttaessa.

Aikaisemmin Navasia on puoltanut tässä keskustelussa hänen fantastiset esityksensä Real Madridin maalilla. Tämä kausi on muuttanut tilannetta.

Olisiko nuori ja nimekkäämpi maalivahti Realille parempi, oli aikaisemmin keskustelun pääkysymys. Tällä hetkellä Navasin jatkuvat virheet ovat muuttaneet nämä kysymykset muotoon, onko Keylor Navas tarpeeksi hyvä joukkueen ykkösmaalivahdiksi.

Hänen on tehnyt tämän kauden aikana lukuisia maaliin johtaneita virheitä ja osa niistä ovat tulleet todella huonoihin paikkoihin. (Aikaisemmista virheistä voit lukea lisää TÄSTÄ)

Jälleen maaliin johtanut virhe

Pitkä virheiden lista sai jatkoa viikonlopun maaotteluissa. Pohjois- ja Keski-Amerikan MM-karsinnoissa Navasin edustama Costa Rica kohtasi ennakkoon yhden pahimmista kilpailjoistaan Meksikon. Ottelun ollessa 1-0 Meksikolle tuli Navasille jälleen nolo kömmähdys.

Juuri ennen puoliaikaa Meksiko antoi kulmapotkun. Nestor Araujo voitti pääpallon ja sai aikaiseksi puskun kohti maalia. Pallo tuli melko suoraan kohti Navasia ja se ei vaikuttanut missään nimessä vaaralliselta. Maalivahti kuitenkin tipahti pallon päälle ja kaapi lopulta itse pallon juuri ja juuri viivan yli.

Vaikka virhe ei tapahtunutkaan Real Madridin paidassa, se ei jäänyt huomioimatta Real Madridilta, sen kannattajilta ja medialta.