Real Madridin Isco ei ole vielä tehnyt päätöstä uransa suunnasta.

Espanjalaislehdistön tietojen mukaan Barcelona havittelee hyvin vahvasti pelintekijää, jonka sopimus Realin kanssa umpeutuu kesällä 2018. Mundo Deportivo tietää nyt kertoa, että Isco tekee päätöksen tulevaisuudestaan aikaisintaan heinäkuussa.

Yhtälössä on Realin kannalta pari suurta ongelmaa. Luonnollisesti Los Blancos ei halua, että sen riveistä yksikään pelaaja lähtee verivihollisen leiriin. Vielä pahempi tilanne olisi, jos pelaaja lähtisi Barcelonaan ilmaiseksi. Näin uhkaa käydä, mikäli Isco ei allekirjoita uutta sopimusta.

Marcan tietojen mukaan Real on tarjonnut Iscolle peräti kuuden vuoden jatkosopimusta, joka kolminkertaistaisi hänen vuosipalkkansa kuuteen miljoonaan euroon. La Vanguardian mukaan Isco kuitenkin haluaa kymmenen miljoonaa, ja tällä hetkellä hänellä on kaikki valtit käsissään. Barcelona kun on tiettävästi tarjonnut Iscolle 20 miljoonan euron allekirjoituspalkkiota, mikäli tämä pelaa sopimuksensa loppuun Realissa ja siirtyy vuoden kuluttua ilmaiseksi.

Jos ei Isco tartu jatkosopimukseen, Real todennäköisesti pyrkii myymään espanjalaisen tulevana kesänä. Los Blancos on tiettävästi jo saanut 40 miljoonan euron suuruusluokan tarjouksia. Kauppa kuitenkin vaatii myös sen, että Isco hyväksyy ostavan seuran henkilökohtaiset ehdot.

Kävi asiassa niin tai näin, aika on Iscon puolella. Real taas joutuu päivä päivältä ahtaampaan rakoon.