Maailman parhaalle pelaajalle ojennettava Ballon d’Or on mennyt viimeisen yhdeksän vuoden ajan joko Lionel Messille tai Cristiano Ronaldolle.

Ennen pitkää joku rikkoo väistämättä kaksikon ylivallan. Kenties se tapahtuu jo tänä vuonna? Italialaisen Alessandro Costacurtan mielestä Neymar on jo maailman paras pelaaja.

– Neymar on hahmona hyvin samanlainen kuin Ronaldo. Hän on hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta hänellä ei ole samanlaisia ominaisuuksia kuin Ronaldolla, Costacurta sanoi Sky Italian haastattelussa Goalin mukaan.

– Uskon, että he päätyvät tekemään aika saman määrän maaleja uriensa aikana. Neymar on jo Ballon d’Or -materiaalia. Itse asiassa, mielestäni tällä hetkellä Neymar on parempi kuin Cristiano Ronaldo tai Messi. Hän on maailman paras pelaaja juuri nyt, vuonna 2017.

– Jos verrataan heidän esityksiään, mielestäni Neymar on ollut Messiä ja Ronaldoa parempi.

Hiljattain 25 vuotta täyttänyt Neymar on iskenyt 176 pelaamassaan ottelussa Barcelonalle 99 maalia ja antanut 76 maalisyöttöä. Brasilian maajoukkueessa hyökkääjä on paukuttanut jo 51 osumaa 75 ottelussa.

[poll id=”5″]