Real Madridin pelaajien sopimustilanne näyttää yleisesti ottaen melko hyvältä.

Pepen sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen, eikä hän näillä näkymin jatka seurassa. Kolmosvahti Rubén Yáñezin ja Iscon kontrahdit puolestaan umpeutuvat kesällä 2018, joten heidän kohdallaan on mietittävä jatkosopimusta tai myyntiä. Kaikkien muiden sopimukset ulottuvat pidemmälle.

Turvallista tilannetta yritetään Realin toimistolla parantaa entisestään. Madridilaislehti AS tietää kertoa, että Real tarjoaa tulevana kesänä jatkosopimusta sekä Marcelolle että Daniel Carvajalille. Molempien nykyinen paperi ulottuu kesään 2020, ja jatkosopimus pidentäisi yhteiseloa kahdella vuodella. Samalla kaksikko saisi palkankorotuksen.

AS:n mukaan vuoteen 2022 ollaan myös pidentämässä Karim Benzeman sopimusta. Se herättänee tästä kolmikosta eniten ristiriitaisia tunteita Los Blancos -leirissä, sillä Benzeman käyrä on kääntynyt laskuun.

Mikäli yllä mainitun kaltaiset sopimukset sorvataan, Marcelo ja Benzema olisivat niiden päättyessä 34-vuotiaita. Carvajalilla puolestaan olisi ikää 30 vuotta.

Tämän kauden La Ligassa Carvajal on pelannut Realin pelaajista viidenneksi, Marcelo kuudenneksi ja Benzema yhdeksänneksi eniten. Mestarien liigassa Carvajalin sijoitus on toinen, Benzeman viides ja Marcelon seitsemäs. Puhutaan siis kolmesta selkeästä runkopelaajasta.