Ensi kesän siirtoikkunan on ennakoitu olevan erittäin tapahtumarikas Real Madridille. Huhuja on ollut paljon ulos ja sisään joukkueeseen.

Diario Golin mukaan joukkueen tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on sanonut oman mielipiteensä seuran presidentti Florentino Perézille siitä, ketkä tulisi myydä joukkueesta pois. Mies ei itse ole onnistunut saamaan itsestään parasta irti tällä kaudella, mutta kokee silti, että on vielä arvoasemassa, jossa pystyy seurajohdon päätöksiin vaikuttamaan.

Ronaldon mielestä espanjalaiskolmikko Àlvaro Morata, Lucas Vasquez ja Marco Asensio tulisi myydä pois, koska he eivät yksinkertaisesti ole pelanneet kauden aikana tarpeeksi hyvin.

Näiden espanjalaisten lisäksi Ronaldon kerrotaan sanoneen, että myös Iscon tulisi lähteä. Joidenkin lähteiden mukaan portugalilaisen ja Iscon välit ovat tulehtuneet kauden aikana.

Kaksi viimeistä nimeä Ronaldon listalla olisivat todella yllättäviä myyntejä. Cristianon mielestä ranskalaiskaksikko Raphaël Varanen ja Karim Benzeman uran tulisi jatkua jossain muualla kuin Madridissa. Varanen poismyymisen mies oli perustellut sillä, että hän on yliarvostettu ja Benzema puolestaan on nähnyt jo parhaat päivänsä.

transfermarkt arvioi näiden kuuden pelaajan yhteishinnaksi noin 200 miljoonaa euroa.

Jää arvailujen varaan, antaako Peréz kommenteille painoarvoa, mutta olisi suuri yllätys, jos edes puolet näistä pelaajista vaihtaisivat maisemaa.