Brittilehti The Guardian kertoo, että Real Madrid haluaa tehdä 26-vuotiaasta Eden Hazardista seuraavan ”galácticonsa”. Samassa paketissa espanjalaisjätti haluaa tuoda pääkaupunkiin kaksikin belgialaista, sillä se on kiinnostunut myös maalivahti Thibaut Courtois’sta.

Osana kauppaa Real Madrid on valmis tarjoamaan vaihdossa kärkimies Álvaro Morataa, jonka Chelsea-luotsi Antonio Conte hankki muutama kausi sitten Juventukseen. Morata on mahtunut Real Madridin avauskokoonpanoon vain harvoin.

Real Madridin uskotaan valmistautuvan pikkuhiljaa Cristiano Ronaldon jälkeiseen aikaan, ja tässä pitkän tähtäimen suunnitelmassa Eden Hazardilla olisi suuri rooli. Hazard neuvottelee Chelsean kanssa jatkosopimuksesta, mutta Espanjassa uskotaan, että belgialaiselta löytyisi sopivan tarjouksen tullen halukkuutta siirtoon.

Thibaut Courtois’n on puolestaan Madridin suunnitelmissa määrä korvata costaricalainen Keylor Navas. Maalivahdin Chelsea-sopimus kattaa vielä seuraavat kaksi kautta. Courtois’nkin uskotaan saavan lontoolaisilta jatkosopimustarjouksen kesällä, mutta vielä ei seura ole aloitetta tehnyt.

– Näemme kauden päätteeksi, tarjoaako Chelsea minulle jotain. Toistaiseksi tarjousta ei ole kuulunut. Olen kuitenkin onnellinen Lontoossa ja iloinen kauden aikana saavuttamastamme menestyksestä, Courtois kommentoi aiemmin tällä viikolla.