Otteillaan Ranskan pääsarjassa ja Mestarien liigassa hurmannut Kylian Mbappé on herättänyt lähes jokaisen suurseuran kiinnostuksen kuluvan kauden aikana.

AS Monacossa pelaava ranskalainen on yksi ensi kesän halutuimpia pelaajia siirtoikkunan auetessa. Vasta 18-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 32:ssa ottelussa 19 maalia ja antanut 11 maaliin johtanutta syöttöä.

Goal pyysi Mbappéa nimeämään hänen kaikkien aikojen ihanneavauskokoonpanon ja lopputuloksesta on tehty johtopäätöksiä miehen tulevaisuudesta.

Media on poiminut muutamia kohtia kokoonpanosta ja spekuloinut vaikuttaisiko nuorukaisen ihannoimat pelaajat hänen tulevaan seuraansa.

Ensimmäinen silmiin pistävä asia on, että yhdeksän yhdestätoista pelaajasta on pelannut uransa merkittävimmät vuodet Espanjan pääsarjassa. Muun muassa Valioliigasta ei ole mukana yhtään pelaajaa ja tämän on ajateltu kertovan siitä, että Mbappé tahtoisi seuraavaksi siirtyä La Ligaan.

Toinen asia liittyy Espanjan jättiläisten väliseen kamppailuun. Joukkueesta viisi tunnetaan parhaiten urastaan Real Madridissa ja kolme FC Barcelonasta. Toki brassilegenda Ronaldo on pelannut molemmissa joukkueissa, joten yhteensä neljä Barcelonassa pelannutta pelaajaa on mukana.

Kolmas kiinnostusta herättänyt asia on Real Madridin valmentajan Zinédine Zidanen löytyminen joukkueesta.

Vaikuttaa nämä seikat tulevassa seuravalinnassa tai ei, niin varmaa on, että todella timanttisen joukkueen on Mbappe valinnut!

Maalivahti: Gianluigi Buffon

Oikea laitapuolustaja: Cafu

Toppari: Sergio Ramos

Toppari: Paolo Maldini

Vasen laitapuolustaja: Roberto Carlos

Keskikenttä: Lionel Messi

Keskikenttä: Zinédine Zidane

Keskikenttä: Ronaldinho

Hyökkääjä: Neymar

Hyökkääjä: Ronaldo

Hyökkääjä: Cristiano Ronaldo