Siirtomarkkinat alkavat kiehua toden teolla. Yhdestä jos toisesta suunnasta on alkanut kuulua tietoja arvokkaiden pelaajien mahdollisista lähtöhaluista.

Tuorein tapaus on Marco Verratti. PSG-pelaajan agentti Donato Di Campli vihjasi La Gazzetta dello Sportin haastattelussa siihen malliin, että Verratti saattaa olla lähtökuopissa.

– Tilanne on monimutkainen, sillä hänellä on hyvä sopimus täällä, Di Campli sanoi viitaten pelintekijän kesällä 2021 umpeutuvaan sopimukseen.

– Mutta hän haluaa voittaa pokaaleja. Tämän hetken PSG ei voita pokaaleja.

– Hän on ollut Pariisissa viiden vuoden ajan, ja nyt hänen on kysyttävä itseltään isoja kysymyksiä. Haluaako hän tienata paljon ja olla voittamatta mitään, vai haluaako hän mestariksi?

– Kyse ei ole rahasta. Kaikki, jotka hankkisivat Verrattin, maksaisivat hänelle hyvin. Ja yksi asia on varma. Jos hän lähtee PSG:stä, hän siirtyy eurooppalaiseen huippuseuraan.

Haastattelussa kysyttiin, onko Italia mahdollinen kohde.

– Jotenkin epäilen, että se olisi hänen määränpäänsä.

24-vuotias Verratti siirtyi PSG:hen Delfino Pescarasta kesällä 2012. Sittemmin italialainen on kehittynyt yhdeksi maailman parhaista pelintekijöistä. Andrés Iniestan ja Blaise Matuidin kerrottiin aiemmin jutelleen PSG:n ja Barcelonan välisen ottelun aikana siitä, että molemmat näkevät Verrattin Iniestan seuraajana.