Real Madrid hakee useiden espanjalaislähteiden mukaan itselleen uutta maalivahtia tulevan kesän siirtoikkunassa. Kyseinen uusi veräjänvartija ei ole kuitenkaan Chelsean Thibaut Courtois, jos on uskominen miehen omiin sanoihin.

24-vuotias kookas maalivahti puhui eilen tulevaisuudestaan El Larguero -jalkapallokeskusteluohjelman haastattelussa.

– Minä käyn usein Madridissa, koska perheeni asuu siellä. Tykkään Espanjasta, koska siellä on loistava sää, hyvää ruokaa ja mahtava kulttuuri. Chelseassa pelaamisessa on kuitenkin yksi etu – nimittäin yksityisyys. Espanjassa toimittajat pystyvät esimerkiksi seuraamaan jatkuvasti joukkueharjoituksia paikan päällä, ja silloin on haastavaa välttyä kaikenlaisilta huhuilta, kun tekemisiäsi seurataan koko ajan kaikkialla.

– En näe itseäni Real Madridissa. Vietin kolme vuotta Atléticossa ja tunnen itseni siten heidän kannattajakseen, vaikka tosin se ei merkitse siirtokuvioissa juurikaan, koska ei pitäisi katsoa menneisyyttä ajatellessaan omaa uraansa. Tunnen olevani suuri osa joukkuetta Chelseassa ja olen onnellinen täällä. En tule pelaamaan tulevalla kaudella Real Madridissa, Courtois varmisti ja katkaisi siirtohuhuilta siivet.

– Siirtohuhut kuuluvat urheilijoiden elämään – varsinkin jos teet työsi hyvin. Siinä ei ole mitään uutta, mutta minä en keskity minkäänlaisiin huhuihin, koska minun työni on torjua palloja ja olen onnellinen nykyisessä seurassani.

Courtois palasi Atlético-lainaltaan Chelseaan kesällä 2014, ja on ollut siitä lähtien lontoolaisjoukkueen ykkösmaalivahti.