Real Madridilla on lähes jokaiselle pelipaikalle ylitarjontaa. Vasemman laitapuolustajan paikka on kuitenkin harvoja, johon ei tällä hetkellä ole tarpeeksi laadukkaita vaihtoehtoja.

Marcelo on ollut tälläkin kaudella selkeä ykkösvalinta avauskokoonpanoon kyseiselle pelipaikalle. Aikoinaan yhtenä maailman lupaavimpina jalkapalloilijoina pidetylle Fábio Coentrãolle on annettu jo monta mahdollisuutta, mutta tälläkin kaudella mies on viettänyt enemmän aikaa kuntoutusten parissa, kun joukkueharjoituksissa.

Marcelon loukkaantuessa vasemman puolustajan tontilla on ollut joko Nacho tai Danilo. Kummankaan heidän luontainen pelipaikkansa ei ole vasen laitapuolustaja.

Kärsivällisyys Coentrãon kanssa on loppu ja Los Blancos on ensi kesänä aikeissa ostaa vasemman laitapuolustajan.

Todennäköistä on, että uusi ostos ei tule olemaan mikään galáctico-hankinta, vaan tarkoituksena on hankkia pelaaja, jolle ei ole ongelma olla selkeä kakkosvaihtoehto Marcelon jälkeen.

Kolme viimeisintä huhujen kohdetta

Espanjalaismedian mukaan Real Madridilla on kolme espanjalaista vaihtoehtoa Marcelon paikkaajaksi.

Ensimmäinen heistä on erinomaista kautta Real Sociedadissa pelaava Yuri Berchiche. 27-vuotias espanjalainen on pelannut tällä kaudella 25:ssä La Liga –ottelussa ja tehnyt laitapuolustajalle hyvät tehot, 3 maalia ja 2 maaliinjohtanutta syöttöä.

Toinen vaihtoehto on Espanyolin vasta 19-vuotias Aarón Martín. Tällä kaudella paikkansa Espanyolin avauskokoonpanossa vakiinnuttanut nuorukainen on vasta tehnyt uuden sopimuksen, joka pitäisi miehen Espanyolissa vuoteen 2022 asti. Ulososto pykälä on huhujen mukaan noin 30 miljoonaa euroa.

Kolmas ja monestakin syystä madridilaisille paras vaihtoehto on Chelsean Marcos Alonso. Fantasista kautta Valioliigassa pelaava Alonso on Real Madridin oma kasvatti ja tämä lisää Realin kiinnostusta pelaajaa kohtaan.

Real Madridilla oli aiemmin mahdollisuus hankkia Alonso takaisin, mutta madridilaisjoukkue päätyi tuolloin luottamaan Coentrãoon.

On erittäin todennäköistä, että Chelsea ei kuitenkaan halua luottopelaajastaan luopua, eikä myöskään Alonso välttämättä tahtoisi lähteä kilpailemaan peliajasta Marcelon kanssa.