Atlético Madridin ja Real Madridin väliset pelaajasiirrot ovat aina olleet harvinaisia. Nyt Cadena Serin mukaan Atlético yrittäisi hankkia Realista Alavésissa lainalla olevan Marcos Llorenten.

Hyvillä otteilla läpi kauden kehuja kerännyt Llorente on ollut yksi La Ligan käynnissä olevan kauden parhaista puolustavista keskikenttäpelaajista. Vasta 22-vuotiaan Llorenten otteet ovat varmasti miellyttäneet Real Madridia, mutta tungos Los Blancosin keskikentälle on kova.

Pelityyliltään Llorente sopisi erinomaisesti kamppailemaan Casemiron kanssa keskikentän ankkurin roolista. Ei kuitenkaan olisi ensimmäinen kerta, jos Florentino Pérez valitsisi mieluummin jonkun mediaseksikkäämmän Galácticon nuoren oman kasvatin sijasta.

Huhuissa on myös mainittu, että paikallisvastustajat suunnittelisivat vaihtokauppaa. Real Madridilla on keskikentälle tungosta, mutta vasemman laitapuolustajan paikalle ei ole periaatteessa muita vaihtoehtoja Marcelon lisäksi, kuin Fabio Coentrão. Atléticolla puolestaan olisi tuolle pelipaikalle pelaaja, joka mahdollisesti kiinnostaisi Realia.

Llorenten tapaan Alavésissa lainalla oleva 19-vuotias Theo Hernández saattaisi liikkua vaihtokaupassa Los Blancosiin. Ranskalainen Hernández on pelannut tällä kaudella La Ligassa 23 ottelua ja voisi olla yksi ehdokas Marcelon tueksi.

Osissa huhuissa kerrotaan, että Real Madrid pitäisi Llorenten itsellään hänen lainasopimuksen päätyttyä ja tämän myötä on myös vaikea kuvitella, että Los Rojiblancos suostuisi Hernándezia päästämään paikallisvastustajalleen pelkän rahan takia.