Atlético voitti Sevillan Calderónin sunnuntaisessa alkuillassa lopulta luvuin 3-1.

Kamppailu oli alusta loppuun täydellistä Atléticon hallintaa, joka pelasi yhden kauden parhaista otteluistaan. Sevilla ei saanut konettaan käyntiin käytännössä missään vaiheessa, kuten viimeisen kahden viikon aikana monet ovat huomanneet.

Ottelusta ei panosta puuttunut. Atlético nousi voitollaan vain kahden pisteen päähän Sevillasta, ja tällä menolla ei olisi suuri yllätys, jos Diego Simeonen poppoo ohittaa lähiaikoina sarjataulukossa andalusialaiset. Sevilla ei ole nimittäin onnistunut voittamaan kolmeen otteluun sarjassa, sillä Alavés ja Leganés nappasivat täysin ansaitusti tasapelipisteen sarjakolmoselta.

Ottelun avausmaalin puski Diego Godín Antoine Griezmannin komeasta keskityksestä. Godín oli jäänyt täysin vapaaksi Sevillan miesmerkkausvirheen takia ja Uruguayn maajoukkuepuolustajalla oli helppo työ nikata sarjakauden kolmas maalinsa. Maali oli Atléticolle ansaittu, koska Sergio Rico oli joutunut venymään muutamaan huipputorjuntaan jo aikaisemmin Sevilla-maalilla. Kévin Gameirokin laukoi pelivälineen ylärimaan hieman ennen Godínin maalia, joten Atléticon hallinta näkyi myös maalipaikoissa.

Tunnin kohdalla nähtiin kamppailun ehdottomasti hienoin osuma. Se oli Griezmannin taidonnäyte vapaapotkusta.

Välittömästi Griezmannin maalin jälkeen Calderónilla nähtiin toinenkin hieno hetki. Nimittäin Fernando Torresin paluu pelikentille Riazor-episodin jälkeen. Huimat suosionosoitukset saanut madridilaiskärki pääsi muutamaan otteeseen hyvään maalipaikkaan, mutta Rico onnistui torjumaan kummatkin yritykset.

Atléticon viimeisen maalin teki Koke maalin edustalta. Juanfranin keskitys kimposi Ricosta suoraan keskikenttäpelaajan eteen ja Koke pääsi siirtämään pallon tyhjään maaliin.

Sevilla teki vielä kosmeettisen kavennuksen ottelun loppuhetkillä Joaquín Correan toimesta, mutta pisteet jäivät Calderónille ja Atlético on vain kahden pisteen päässä Sevillasta.