La Liga on valinnut helmikuun parhaan valmentajan ja pelaajan. Tällä kertaa valinta kohdistui Eibar-kaksikkoon, sillä parhaaksi valmentajaksi valittiin José Luis Mendilibar. Sergi Enrich sai kunnian olla sarjan paras pelaaja helmikuun aikana.

Valinnat ovat La Ligan valintapolitiikan suhteen yllättäviä, mutta täysin ansaittuja. Eibar oli nimittäin huimassa vireessä helmikuun aikana. Valencia, Málaga ja Granada kaatuivat yhteismaalierolla 11-0. Seura haki myös Real Sociedadilta vierastasapelipisteen, mutta kaatui saappaat jalassa Sevillalle Ramón Sánchez Pizjuánilla luvuin 2-0.

Mendilibar on saanut jälleen joukkueestaan kaiken irti, ja Eibar pelaakin ennakko-odotuksiin nähden loistavaa kautta. Historiallinen europelipaikka on vain kahden pisteen päässä ja tällä hetkellä, jos ottaa huomioon Eibarin vireen, on jopa todennäköistä, että seura pääsee lopulta europeleihin mukaan ensimmäistä kertaa – luonnollisesti – historiassaan.

Enrich on parhaillaan yksi sarjan kuumimmista maalintekijöistä. Helmikuussa syntyi neljä täysosumaa ja baleaarikärki on sarjan kahdeksanneksi paras maalintekijä. Vain yksi espanjalaispelaaja on tehnyt Enrichiä enemmän maaleja ja hyökkääjä on samoissa maalimäärissä esimerkiksi Kévin Gameiron kanssa.