Aiemmin tällä viikolla pahannäköisesti loukkaantunut Fernando Torres, 32, sai raikuvat suosionosoitukset, kun hän saapui sunnuntaina seuraamaan seurajoukkueensa Atlético Madridin ottelua Vicente Calderónille.

Torres oli joutunut Deportivoa vastaan hengenvaaralliseen tilanteeseen menetettyään tajuntansa kaksinkamppailussa Alex Bergantinosin kanssa. Kärkipelaaja vietiin stadionilta sairaalaan, mutta hänellä ei todettu vakavia vammoja.

Torres oli varmasti tyytyväinen näkemäänsä, sillä Atlético kaatoi Valencian 3–0. Madridilaisseuran ultraryhmä Frente Atlético lauloi kasvattinsa nimeä useaan otteeseen pelin aikana. Pelaaja vaikutti olevan otettu vastaanotosta ja nousi seisomaan ihmisten taputtaessa.

Atlético tiedotti perjantaina, että Torres oli kotiutettu sairaalasta ja hänen oli määrä levätä 48 tunnin ajan. Mies saatetaan nähdä kentällä jo ensi viikonlopun kamppailussa Granadaa vastaan.

MADRID, SPAIN - MARCH 05: Player Fernando Torres of Atletico de Madrid attends the La Liga match between Club Atletico de Madrid and Valencia CF at Estadio Vicente Calderon on March 5, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
(Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)