Atlético otti yhden kauden helpoimmista voitoistaan kaadettuaan Valencian Calderónin sunnuntaisessa alkuillassa luvuin 3-0.

Atlético hallitsi pelitapahtumia alusta loppuun, vaikka Valencia veikin pallonhallinnan nimiinsä. Vieraat saivat aikaan vain yhden laukauksen maalia kohti koko ottelun aikana – sekin Munir El Haddadin epätoivoinen yritys keskikentältä.

Diego Simeonen miehistö loi avausjaksolla useita maalipaikkoja ja menikin lopulta johtoon jo kymmenen minuutin jälkeen. Koke syötti Antoine Griezmannin läpiajoon ja ranskalaishyökkääjä laukoi pallon tolpan juureen ohi Diego Alvesin. Atléticolla oli muutama hyvä maalipaikka vielä avausjaksolla, mutta Alves ja Atléticon heikko viimeistely piti ottelun vielä tasaisena – ainakin tulostaululla.

Toisella jaksolla Valencia pelasi kuitenkin jatkuvasti huolimattomasti. Kévin Gameiro vei Atléticon kahden maalin etumatkalle heti tauon jälkeen, vaikka pallo tosin ottikin osumaa Eliaquim Mangalaan. Valencia oli kuitenkin lahjoittaa Atléticolle jopa kolme täydellistä lahjamaalia, sillä vieraiden pelaajat epäonnistuivat vuorotellen syötöissään taaksepäin maalivahdille ja Atlético-kärjet pääsivät palloon kiinni ja siten läpiajoon.

Gameiro epäonnistui kahdessa läpiajossa ja Griezmann yhdessä. Alves otti yhden komeasti kiinni, mutta kaksi läpiajomahdollisuutta valuivat hukkaan vetojen mentyä katsomoihin.

Atlético teki ottelun viimeisen osuman seitsemän minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Kentälle tullut Thomas katkaisi Carlos Solerin syötön ja Griezmann pääsi hieman onnekkaasti läpiajoon ja tällä kertaa ranskalanen ei heittänyt tilaisuuttaan hukkaan.

Myös Fernando Torres oli katsomassa kamppailua Calderónin lehtereillä ja Atléticon ultraryhmä Frente Atlético lauloi kasvattinsa nimeä useaan otteeseen. Torres saattaa olla pelikunnossa ensi viikonlopun Granada-ottelussa.