Yksi Atlético Madridin kokeneimmista pelaajista, Espanjan maajoukkueessakin paljon saavuttanut Fernando Torres loukkaantui todella ilkeännäköisesti La Ligan kamppailussa Deportivo La Coruña-Atlético Madrid.

Ottelua oli pelattu vajaat 85 minuuttia, kun Torres kolautti päänsä yhteen Deportivon puolustajan kanssa ja putosi holtittoman näköisesti kentän pintaan. Paarit tuotiin välittömästi paikalle ja Torres kannettiin kentältä pitkään jatkuneiden hoitotoimien jälkeen.

TV-kameroita ei enää viety lähelle loukkaantunutta Torresia, mutta kanssapelaajien reaktiot puhuivat omaa kieltään siitä, miten vakavasta tilanteesta oli kyse. Atléticon toppari José María Giménez peitti pelipaidallaan kasvonsa ja pidätteli kyyneleitä. Myös kotijoukkue Deportivon pelaajilla vaikutti olevan vaikeuksia pitää itseään kasassa.

– Tilanne oli todella järkyttävä ja tärkeintä on nyt, että Torres on kunnossa. Saamiemme tietojen mukaan hänen tilansa on vakaa ja hän voi hyvin, Atléticon puolustaja Filipe Luis sanoi onneksi haastattelussa heti pelin jälkeen.

Alla joitain kuvia pahannäköisestä tilanteesta. Kuvia ei suositella aivan kaikkein herkimmille.

 

SportsCenter

@SC_ESPN
Fernando Torres cayó inconsciente tras un terrible golpe en la cabeza y sus compañeros lloraban en la cancha. Lo retiraron en camilla.

ThatSoRevanth

@revanthbandari
Fernando Torres 😱😱😱

Ottelu päättyi tasatulokseen 1-1.