Barcelona otti odotetusti täyden pistepotin isännöityään Sportingia Kataloniassa. Kamppailu päättyi lopulta Barcelonan murskaavaan voittoon luvuin 6-1.

Ottelu oli alusta saakka isäntien täydellistä hallintaa. Barcelona johti kymmenen minuutin jälkeen jo kahdella maalilla, eikä Sporting onnistunut luomaan ainuttakaan organisoitua hyökkäystä ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin aikana. Lionel Messi puski komeasti avausmaalin ja Sporting-toppari Juan Rodríguez ohjasi epäonnekseen pallon muutamaa minuuttia myöhemmin omaan verkkoon.

Sporting kavensi kuitenkin ensimmäisestä kunnollisesta hyökkäyksestään. Hyvän ensimmäisen puoliajan pelannut Burgui syötti pystyyn juosseelle Xavi Torresille, joka laukoi pallon tolppaan, mutta peliväline kimposi maalin eteen ja Carlos Castro laittoi pallon tyhjään maaliin. Luis Suárez osui kuitenkin vain viittä minuuttia myöhemmin ja käytännössä pisti kamppailun pakettiin, vaikka Sporting onnistui jakson lopussa luomaan näennäisi hyökkäyksiä katalaanien maalille.

Toiselle jaksolle sisään tullut Paco Alcácer teki isäntien neljännen maalin oltuaan neljä minuuttia kentällä. Messi syötti Alcácerille, joka pääsi laukomaan vapasti maalin edestä pallon ohi Pichu Cuéllarin. Neymar ampui kaksikymmentä minuuttia ennen loppua kauniin vapaapotkumaalin ja Sporting oli täysin lannistunut. Gijónilaiset eivät päässeet juurikaan Barcelonan kenttäpuoliskolle pallon kanssa. Ivan Rakitic viimeisteli loppuluvut muutama minuutti ennen päätösvihellystä.

Barcelona nousi voittonsa ansiosta ainakin hetkellisesti sarjan kärkeen.