Elokuussa varsin kummallisesti Villarrealista lähtenyt Marcelino oli eilen Radio Marcan haastateltavana.

Villarrealissa loistotyötä tehnyt 51-vuotias valmentaja ei ole harjoittanut ammattiaan sitten elokuun. Espanjan kahdella korkeimmalla sarjatasolla Marcelino ei saakaan loppukaudesta valmentaa, koska mies oli rekisteröity Villarrealin luotsiksi kauden alussa.

Marcelino jätti roolinsa Villarrealissa kaksi päivää ennen Mestarien liigan playoff-kierroksen avausosaa. Luotsia epäiltiin sopupelistä, sillä Marcelino oli toivonut viime kauden päätöskierroksella Sportingin säilyttävän sarjapaikkansa. Lopulta Sporting säilytti kyseisen sarjapaikan juuri Villarrealin kustannuksella, joka pelasi puolivaloilla ja reservikokoonpanolla panoksettoman ottelunsa.

Marcelino palannee tulevana kesänä jälleen valmentajan työhön, mutta asturialaisvalmentaja myöntää olleensa syksyllä lähellä Inter-pestiä, kun milanolaisjätti etsi itselleen uutta valmentajaa.

– Kyllä, se oli loppupeleissä todella lähellä. Matkustin Italiaan neuvottelemaan ja se oli vain pikkuasioista kiinni. Lopulta he halusivatkin valita italialaisen vaihtoehdon, Marcelino viittasi valituksi tulleeseen Stefano Pioliin.