Sevilla-luotsi Jorge Sampaolilla oli kaikki syyt tyytyväisyyteen, kun hänen joukkueensa pysyi Sevillan derbyissä voittamattomana ja venytti putkensa jo kahdeksaan peliin (raportti). La Ligan mestaruustaistelussa mukana roikkuva Sevilla oli avausjakson pahassa pinteessä, mutta silti Real Betis johti tauolla vain 1-0.

– Avausjaksolla Betis oli meitä parempi kaikilla osa-alueilla. Toiselle puoliajalle meidän piti muuttaa asioita radikaalisti, sillä muutoin emme olisi pystyneet peliä kääntämään. Joukkue vastasi haasteeseen upeasti ja loi paljon maalipaikkoja. Emme tyytyneet pelkkään tasapeliin ja nyt ilonamme on olla yhdessä Real Madridin kanssa sarjakärjessä. Siksi olemme tuplasti iloisia, Sampaoli hehkui Marcassa.

– Tämän päivän ottelussa tulos suosi meitä, mutta avausjaksolla Betis oli yksi vaarallisimmista kohtaamistamme joukkueista. Sanoin tauolla, että Betis oli meille suopea, koska olimme vain 0-1 tappiolla. Olimme jyrän alla, emmekä joudu siihen rooliin kovin usein.

Voiton myötä Sevilla on tasapisteissä sarjakärki Real Madridin kanssa, mutta tosin viimeksimainittu on pelannut kaksi ottelua vähemmän. Sampaoli suhtautuu mestaruushaaveisiin kuitenkin maltillisesti.

– Jos pelaamme siten kuten pelasimme avausjaksolla, meillä ei ole mitään mahdollisuuksia yltää unelmiimme.