Barcelonan oikean laitapakin metsästys voi päättyä onnellisesti – mikäli muutama ehto täyttyy.

The Guardianin mukaan Arsenalin Héctor Bellerín on valmis kuuntelemaan Barcan tarjouksia, jos manageri Arsène Wenger ei jatka Arsenalissa kuluvan kauden jälkeen.

Bellerín on Mundo Deportivon mukaan Barcelonan ykköskohde oikean pakin tontille. Mutta kuten sanottu, tässä kaupassa on vielä useita muuttujia. Ensinnäkin, kukaan ei tiedä Wengerin jatkosuunnitelmista. Toiseksi, ei tiedetä millä hinnalla Arsenal suostuisi luopumaan pelipaikkansa maailman eliittiin kuuluvasta pelaajasta, jonka sopimus ulottuu peräti kesään 2023.

Barcelona on tiettävästi hakemassa oikean pakin tontille pelaajaa sekä välittömällä että melko nopealla aikataululla. Välitön aikataulu tarkoittaa sitä, että loppukauden sivussa olevalle Aleix Vidalille saataisiin paikkaaja. Melko nopea aikataulu taas tarkoittaisi sitä, että tulevana kesänä Barca saisi hankittua oikean pakin tontille selkeä maailmanluokan pelaajan. Bellerín olisi sopiva mies jälkimmäiseen lokeroon.

21-vuotias Bellerín on Barcelonan kasvatti, joka siirtyi 16-vuotiaana Arsenalin organisaatioon. Tällä kaudella hän on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 25 ottelua. Espanjan A-maajoukkueessa Bellerín on esiintynyt kolme kertaa.