Barcelona-valmentaja Luis Enriquen tulevaisuus on kysymysmerkkejä täynnä. Luotsin sopimus katalaanien kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä jatkosopimusneuvotteluita ole aloitettu Enriquen pyynnöstä.

Monet ovat olleet valmiita antamaan Enriquelle kenkää odotuksiin nähden heikohkon kauden jälkeen. Tosin tässäkin tapauksessa heikohko kausi meinaa sitä, että seura on selviytynyt Copan finaaliin, on pisteen päässä sarjassa Real Madridista ja on vielä teoreettisella tasolla hengissä Mestarien liigassakin.

Toisaalta varsinkin Mestarien liigassa tie noussee pystyyn muutaman viikon päästä Kataloniassa, kun toinen osaottelu PSG:tä vastaan näkee päivänvalonsa. PSG voitti avausosan jopa 4-0 ja jos seura jatkaa maalijuhliaan edes yhdellä vierasmaalilla, niin Barcelonan urakka lienee käytännössä mahdoton.

Barcelona-puolustaja Jordi Alba luottaa kuitenkin täysin omiinsa ja Enriquehen.

– Barcelonalla on paras mahdollinen valmentaja ja se on Enrique. Menen hänen kanssaan kuolemaan saakka. Hän on opettanut minulle valtavasti sellaisia asioita, joiden olemassaolosta en edes tiennyt, väitti Alba.

– Jos PSG onnistui tekemään meille neljä maalia, niin kyllä mekin pystymme tekemään heille neljä. Tiedän, että nousu tulee olemaan vaikeaa, mutta jos emme uskoisi siihen, niin ei meidän kannattaisi mennä edes kentälle pelaamaan.