Atlético käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa tiistaina, kun seura haki Leverkusenista komean vierasvoiton luvuin 4-2.

Atléticon voiton suurin arkkitehti oli Kévin Gameiro, joka pelasi Atlético-uransa parhaan ottelun. Ranskalaiskärki rakensi Antoine Griezmannin maalin, hankki pilkun ja laukoi sen itse varmasti verkkoon. Muutenkin Gameiro oli Atléticon näkyvin pelaaja kentällä ja viime viikonloppuna alle viidessä minuutissa hattutempun ampunut Gameiro on saanut otteisiinsa huomattavasti lisää itseluottamusta.

Diego Simeone otti Gameiron kuitenkin vaihtoon kesken ottelun ja se herätti monissa kummastusta. Gameiro oli selvästi hämmentynyt ja suuttunut Simeonen päätöksestä, kuten myös Griezmann, joka kritisoi kentällä valmentajansa päätöstä. Gameiro kommentoi lyhykäisesti välikohtausta eilen.

– Kyllä, olin hyvin suuttunut siitä. Pelasin todella hyvää ottelua ja minut otettiin vaihtoon. Kun pelaa hyvää ottelua, niin haluaisi pelata sen loppuun saakka, eikä mennä vaihtoon. Toisaalta tällaista jalkapallo on ja pitää muistaa, että Simeone tekee päätökset ja niitä pitää kunnioittaa.