Atlético ja Barcelona iskevät yhteen sunnuntaina viimeistä kertaa Vicente Calderónin historiassa. Atléticon nousujohteinen vire saattaa tehdä punavalkoisista jopa pienoisen suosikin, sillä Barcelona on pelannut viimeisen kahden viikon aikana välttävää jalkapalloa.

Kaksikko kohtasi toisensa myös Copan välierissä. Barcelona eteni lopulta finaaliin varsin kyseenalaisesti, mutta Atlético osoitti pystyvänsä kamppailemaan korkealla tasolla katalaaneja vastaan. Viime aikoina hieman loukkaantumisista kärsinyt Atlético saa kuitenkin yhden kovan luokan pelaajan takaisin kokoonpanoonsa viikonloppua varten.

Nimittäin Diego Godín osallistui eilen ja tänään täysipainoisesti seuran joukkueharjoituksiin. Espanjalaismedian mukaan Godín on avauskokoonpanon kunnossa sunnuntaina. Godín on kärsinyt vajaan kahden viikon ajan oikean jalan lihasvammasta.

Myös Jan Oblak saattaa palata tositoimiin. Oblak on ollut sivussa pelikentiltä joulukuusta lähtien olkapäävamman takia, mutta slovenialaisvahti on saanut jo peliluvan ja oli Atléticon kokoonpanossa mukana Leverkusen-voitossa.