Sevilla otti pienoisen kiinnityksen Mestarien liigan puolivälieräpaikkaan, kun Leicester kaatui Ramón Sánchez Pizjuánilla lopulta luvuin 2-1.

Ottelu oli alkuminuuteilta loppuun saakka täysin Sevillan hallintaa. Isännät saivat heti vartin jälkeen rangaistuspotkun, mutta Leicester-vahti Kasper Schmeichel pysäytti Joaquín Correan laukauksen ja Leicester selvisi – hetkeksi aikaa. Nimittäin vain hetkeä myöhemmin Pablo Sarabia puski komeasti Mestarien liiga -uransa avausmaalin ja vei Sevillan johtoon.

Leicester oli yllättävän heikko avausjaksolla ja Sevilla käytti sitä loistavasti hyväkseen. Jorge Sampaolin ryhmä loi jatkuvalla syötöllä maalipaikkoja, mutta tolpat ja ylärimat pelastivat englantilaisvieraat. Leicester ei saanut avausjaksolla käytännössä luotua ainuttakaan organisoitua hyökkäystä, josta olisi syntynyt maalipaikka. Se oli tosin myös Sevillan hyvyyttä, koska andalusialaisten keskikenttäpelaaminen ja suunnanmuutospeli rytmitti pelin tahdin vauhdikkaaksi.

Toista jaksoa oli ehditty pelaamaan vartti, kun Sevilla iski toistamiseen. Stevan Jovetic järjesteli komeasti avopaikan Correalle ja argentiinalainen viimeisteli joukkueensa toisen ja viimeisen maalin. Correan osuman jälkeen näytti jo siltä, että ottelupari olisi jo ratkaistu Sevillan tolpista ja ylärimoista huolimatta, mutta Leicester sai kuin tyhjästä yhden maalipaikan ja kavensi.

Danny Drinkwater keskitti maalin eteen juosseelle Jamie Vardylle ja viime kauden sensaatiokärki teki tärkeän vierasmaalin Leicesterille. Maali oli pelin kulun vastainen, mutta toisaalta Sevilla saa syyttää vierasmaalista ainoastaan itseään. Useat hukatut maalipaikat monesti koituvat kohtaloksi varsinkin pudotuspelitapaisessa ottelussa.

Sevillan lähtökohdat ovat kuitenkin hyvät ajatellen toista osaa. Seura oli huomattavasti Leicesteriä laadukkaampi ja pystyy varmasti rakentamaan useita maalipaikkoja vierasmaalin tekemiseen muutaman viikon kuluttua Englannissa.