Atlético kaatoi eilen Leverkusenin komeasti vieraskentällä luvuin 4-2, kun Mestarien liigan neljännesvälierät pyörähtivät punavalkoisilla käyntiin.

Vierasvoitto ja neljä vierasmaalia käytännössä tarkoittavat Atléticon etenevän puolivälierävaiheeseen. Diego Simeone oli onnellinen omiensa suorituksesta. 46-vuotias argentiinalainen kommentoi ottelua lehdistötilaisuudessa kamppailun jälkeen.

– Olen tyytyväinen monesta asiata. Ensinnäkin pelasimme varsinkin hyökkäyksemme osalta hyvän ottelun, mutta ennen kaikkea noudatimme loistavasti suunnitelmaamme. Teimme asiat juuri niin kuin olimme ne suunnitelleet, joten se aiheuttaa minulle valtavasti iloa, Simeone totesi.

Simeone otti yllättäen Kévin Gameiron pois toisella jaksolla. Gameiro pelasi todennäköisesti Atlético-uransa parasta ottelua, joten pelaajan vaihtaminen herätti kysymyksiä, sillä Gameiro näytti hieman pettyneeltä saapuessaan vaihtoon. Simeonea se ei kuitenkaan haittaa – päinvastoin.

– Mitä suuttuneempia pelaajani ovat, sitä parempi. Jokainen tietää, että tässä joukkueessa on kova kilpailu pelipaikoista ja haluan suuttuneita pelaajia. He nimittäin kilpailevat pelipaikastaan vielä kovemmin.