Barcelona pelasi yhden kauden heikoimmista otteluistaan sunnuntai-iltana.

Joukkue kyllä nappasi täydet sarjapisteet, mutta 2-1-voitto Leganésista oli kaikkea muuta kuin vakuuttava. Paljon kertoo se, että Camp Noulla osa katsojista vihelsi Barcelonan pelaajille.

Barca-kapteeni Andrés Iniesta kritisoi vihellyksiä (lue uutinen). Samoilla linjoilla olivat maalivahti Marc-André ter Stegen ja päävalmentaja Luis Enrique.

– En ymmärrä faneja, koska kaikki yrittivät parhaansa. Mielestäni tärkeintä on, että he tukevat meitä, ter Stegen sanoi lehdistölle pelin jälkeen.

– En ymmärrä vihellyksiä André Gomesille. Mielestäni siinä ei ole järkeä, että vihelletään omille pelaajille, mutta fanit voivat ilmaista tyytymättömyyttään eri tavoin, Enrique puolestaan sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Heidän tarjoamansa tuki tekee meistä vahvempia. Minua häiritsee se, että Andrélle vihelletään.

– Viheltäminen minulle? Sen ymmärrän, koska minä olen valmentaja. Pariisin tapahtumien jälkeen (0-4-tappio PSG:lle) hyväksyn kaiken kritiikin, mutta pelaajat tarvitsevat apua. Mielestäni viheltäminen ei auta.

PSG-tappioon tarttui myös ter Stegen.

– 0-4-tappio oli raskas. Me tarvitsemme kannattajia, etenkin kotona. Me voitamme ja häviämme yhdessä, mutta meidän on oltava yhtenäisiä.