Valencian surkea kausi saattaa saada vielä lisää tummia pilviä Mestallan ylle seuraavan kuukauden aikana, kun seura kohtaa sarjassa esimerkiksi Athleticin, Real Madridin, Atléticon ja Barcelonan.

Valencia taistelee putoamista vastaan, mutta samalla seuran pitää ajatella hieman lähitulevaisuutta. Nimittäin tulevaa kesää, joka tulee todennäköisesti olemaan varsin vauhdikas Valencian kannalta. Valencialaisradiokanava Radio Esport Tribuna Deportiva väittää tunnetun agentin Jorge Mendesin yrittävän auttaa hyvää ystäväänsä Peter Limiä, joka on Valencian omistaja.

Kaksikon tavoite on saada Valencian kurssi nousuun. Siihen tarvitaan rahaa ja sellaista saa – kuten odottaa saattaa – pelaajamyynneistä. Radiokanava kertoo Valencian todenneen Mendesille, että seura vaatii Ezequiel Garaysta, Joao Cancelosta ja Santi Minasta yhteensä vähintään 60 miljoonaa euroa.

Argentiinan maajoukkuetta edustava Garay saapui Valenciaan viime syksynä 20 miljoonalla eurolla. Valencia haluaa Garaysta ainakin kymmenen miljoonan euron voiton, vaikka topparin otteet kuluvalla kaudella ovat olleet vähintään kyseenalaisia.

Sen sijaan Portugalin maajoukkueessa pelaava Cancelo on ollut pidemmän aikaa esimerkiksi Barcelonan kiikareissa ja pelaaja halusikin jättää tietojen mukaan uppoamassa olevan laivan jo tammikuussa, mutta seura ei suostunut siihen niin nopealla aikataululla. Santi Minan Valencia on hinnoitellut kymmenen miljoonan arvoiseksi.