Álvaro Morata on haastavassa tilanteessa Real Madridissa. Seuran oman kasvatin vastuu on jäänyt odotettua vähemmäksi, mutta 24-vuotias kärki on tänään avauskokoonpanossa Espanyolia vastaan.

Huhut ovat vieneet Morataa pois Real Madridista tulevana kesänä, sillä pelaaja haluaa huomattavasti enemmän peliaikaa ja esimerkiksi Espanjan maajoukkuevalmentaja Julen Lopetegui totesikin aikaisemmin, että Moratan pitää saada peliaikaa, jos maajoukkueen avauspaikka on tähtäimessä.

Zinédine Zidane otti asiaan kantaa eilen lehdistön edessä.

– En haluaisi hänen lähtevän. Sitä paitsi hän on jälleen kotonaan. Pitää paikkansa, että hän on pelannut vähän, mutta joka tapauksessa hän on kuitenkin saanut peliminuutteja. Varmasti vähemmän kuin Karim Benzema, mutta hän on avauksessa Espanyolia vastaan.

– Madridissa kuitenkin tällaiset tilanteet ovat normaaleja. Joku pelaa toista enemmän, mutta Morata on jatkuvasti hyvä harjoituksissa ja olen varma, ettei tämä ole hänen viimeinen ottelu avauskokoonpanossa. Madridissa on silti tämänkaltaisia tapauksia, eikä sitä voi muuttaa kukaan.

Real Madridin ja Espanyolin välinen kamppailu alkaa klo. 17.15.