Atlético jatkoi kuluvan vuoden hyvää virettään hakemalla Sportingista vierasvoiton lopulta luvuin 4-1.

Ensimmäisellä jaksolla Sporting oli niskan päällä ja loi useita maalipaikkoja. Atléticon tiivis puolustus sai kuitenkin hoidettua useat isäntien paikat, mutta Atlético-vahti Miguel Ángel Moyá joutui esittämään muutaman komean torjunnan.

Toisella jaksolla nähtiin ottelun kaikki osumat. Vieraat menivät johtoon Yannick Carrascon maalilla, mutta Sporting tasoitti heti perään Sergio Álvarezin toimesta. Atlético tappoi ottelun viimeisen kymmenen minuutin aikana. Kentälle vaihdosta tullut Kévin Gameiro teki jopa kolme maalia reiluun neljään minuuttiin.

Maalit olivat Gameirolle ensimmäiset sarjassa sitten marraskuun lopun. Ranskalaisen hattutemppu oli La Ligan historian toiseksi nopein, sillä Gameirolla meni maaliensa tekoon vain 4 minuuttia ja 44 sekuntia. Vain David Villa on tehnyt hattutempun nopeammin.

Atlético jatkaa siten sarjataulukossa neljäntenä.