Vaikka Real Madrid voittikin Napolin Mestarien liigassa keskiviikkona 3-1, ei joukkueen ykköstähti Cristiano Ronaldo saanut nimeään maalintekijätilastoon. Ei vieläkään.

Portugalilainen on viettänyt Mestarien liigassa ennätyksellisen kuivaa kautta, sillä hän on pelannut jo 523 minuuttia ilman maalia. Se vastaa siis lähes kuutta täyttä otteluaikaa. Maaliton jakso on heittämällä miehen pisin Real Madrid -uran aikana.

Cristiano Ronaldon kauden ainoat maalit Mestarien liigassa tulivat lohkovaiheen kahdella ensimmäisellä kierroksella, kotipelissä Sporting Lissabonia vastaan ja Saksassa Borussia Dortmundin vieraana. Vanhaa seuraansa Sportingia hän rankaisi komealla vapaapotkumaalilla ja Dortmundissa Ronaldo teki ottelun avausmaalin 17. peliminuutilla.

Kaikkiaan Cristiano Ronaldo on tehnyt Real Madridille Mestarien liigassa 80 maalia 81 ottelussa, joista pudotuspelivaiheen 38 pelissä 34.

Täysin tehoton ei CR7 kuitenkaan ole ollut, sillä hän tarjoili keskiviikkona maalisyötön voittomaaliksi jääneeseen Toni Kroosin 2-1 -osumaan. Maaliin johtanut syöttö oli Cristiano Ronaldolle tämän kauden Mestarien liigassa viides, eikä hän ole aiemmilla kausilla yhtä komeaan maalisyöttölukemaan yltänyt.