Real Madrid otti ensimmäisen vierasvoittonsa sitten marraskuun, kun Osasuna kaatui El Sadarin lauantaisessa illassa lopulta luvuin 3-1.

Ensimmäinen jakso oli täysin Osasunan. Sarjajumbo hallitsi peliä, loi useita maalipaikkoja ja piti kaksi viikkoa pelaamatta olleen Madridin täysin aisoissa. Ottelun alussa Osasunan Tano Bonnin loukkaantui vakavasti ja on todennäköisesti loppukauden sivussa.

Se ei kuitenkaan haitannut isäntien menoa, mutta Cristiano Ronaldo onnistui silti viemään Madridin vierasjohtoon vastahyökkäyksen päätteeksi. Madridin johtoasema ei kuitenkaan kestänyt lopulta kauaa, sillä loistavan ottelun pelannut Osasuna-kärki Sergio León tasoitti puntit komealla chipillä. Real Madrid oli avausjaksolla useaan otteeseen hätää kärsimässä, mutta Osasunan heikko viimeistely piti vieraat pelissä mukana.

Toinen jakso oli kuitenkin varsinainen peilikuva ensimmäisestä. Osasunan puhti loppui kuin seinään tunnin kohdalla ja Madrid käytti sen hyväkseen. Isco vei vieraat uudelleen johtoon ja lisäajalla Lucas Vázquez viimeisteli loppuluvut. Osasuna ei saanut oikeastaan missään vaiheessa konkreettista takaa-ajovaihdettaan päälle, jonka ansiosta Zinédine Zidanen suojatit palasivat sarjakärkeen.

Real Madridilla on kaksi ottelua muita vähemmän pelattuna.