Sunnuntain otteluperuutuksen ja jo aiemmin tapahtuneen Copa del Reystä putoamisen myötä Real Madridille sattui monta vapaapäivää putkeen. Joukkueen supertähti Cristiano Ronaldo ehtikin näin virittäytyä karnevaalitunnelmiin ja omistautua hetkeksi perheelleen.

Paparazzit kuvasivat portugalilaisen saattamassa poikaansa tämän koulun juhliin, ja kuten asiaan sopi, itsekin asianmukaisesti sonnustautuneena. Ronaldolla oli yllään musta viitta ja valkoinen naamari. Liekö sitten vampyyriteemaan viitannut naamiaisasu?

TheCristianoFan 🇵🇹

@TheCristianoFan
Cristiano Ronaldo dressed up for the occasion in a mask and cape when he dropped Cristiano Jr off at school for their costume day 👻

Jos on Cristiano Ronaldon perheaika sinänsä sympaattinen uutinen, niin torstai toi toivoa ja positiivisia Ronaldo-uutisia myös eläintenystäville. Celebrity Pets -sivusto kertoo, kuinka Real Madrid -tähden avulla saatiin pelastettua portugalilainen löytökoirien hoitola.

– Haluan kiittää Cristianoa koko sydämestäni. Hän teki yksinkertaisen eleen, joka on meille erittäin tärkeä, kommentoi portugalilaiselle Correio da Manhã -lehdelle Liliana Dos Santos, joka pyörittää Cantinho da Lili -nimistä koirahoitolaa Portugalissa.

Kyseinen noin 80 koiran löytökoirakoti oli talousvaikeuksien vuoksi sulku-uhan alla, mutta pelaajan avulla se voi jatkaa toimintaansa. Ronaldo lähetti Portugaliin signeeramansa pelipaidan. Paita huutokaupataan, ja tuoton voimin hoitola pysyy edelleen pystyssä.