Celtan ja Real Madridin piti kohdata illalla Balaídosilla, mutta kamppailu peruttiin myöhään eilisiltana.

Nimittäin Vigossa on ollut jo muutaman päivän varsin ärhäkkä myrsky, jonka takia esimerkiksi naapurikaupungin A Coruñan Deportivo-Betis jouduttiin perumaan perjantaina. Celtan stadionin katto hajosi myrskyn seurauksena perjantai-iltana ja Celta on ehdotti kamppailun siirtämistä.

Se toki kelpasi Celtalle, sillä seura pelaa keskiviikkona kauden tärkeimmän ottelunsa, kun Copan välierien toisessa osassa vastaan asettuu Alavés. Seura saa huomattavaa lepoa ennen Alavés-kamppailua, mutta Alavés ilmaisi julkisesti jo mielipiteensä ottelun perumisesta.

– Mielestämme se on epäoikeudenmukaista meitä kohtaan. Haluamme, että kummallakin joukkueella on samat lähtökohdat keskiviikon ottelua kohtaan. Tietenkin meille on ensisijaisen tärkeää, että Celtan ja Madridin välisen ottelun katsojat ovat turvassa, mutta toivomme La Ligan miettivän kaikkia vaihtoehtoja, Alavés sanoi tekstissään.

Real Madrid halusi pelata ottelun pois alta ja seura olikin ehdottanut sitä, että kamppailu pelattaisiin toisella stadionilla. Sportingin El Molinón -stadionia huhuiltiin mahdolliseksi ottelun näyttämöksi.